Whoopi Goldberg en A. F. Th. van der Heijden bij College Tour

Actrice Whoopi Goldberg, voetbaltrainer Guus Hiddink, schrijver A. F. Th. van der Heijden, politicus Diederik Samsom en stand-upcomedian Eddie Izzard zijn te gast in het nieuwe seizoen van College Tour. Dat zei presentator Twan Huys woensdagvond in De Wereld Draait Door.

Whoopi Goldberg Beeld ANP KIPPA
Whoopi GoldbergBeeld ANP KIPPA

'Het is de dame die als enige een Emmy, een Grammy, een Tony en een Oscar won', aldus Huys in DWDD. Whoopi Goldberg is op 2 maart in Amsterdam voor de opnames. De uitzending is op 8 maart.

Ook Huys' favoriete schrijver A.F.Th. van der Heijden zal zijn opwachting maken in het programma. Via een handgeschreven brief bevestigde hij zijn deelname. In de brief stond: 'Dit is de gelegenheid om na het kluizenaarsbestaan volgende op de dood van mijn zoon, weer naar buiten te treden.'

Naast Whoopi en Van der Heijden interviewen Twan en een zaal vol studenten ook Richard Gere, komiek Eddie Izzard, Diederik Samsom en Guus Hiddink.

De eerste uitzending, met Gere, wordt op 17 februari opgenomen en op 22 februari uitgezonden. De opnames met Eddie Izzard zijn op 14 maart. Diederik Samsom is op 22 maart te gast en het interview wordt uitgezonden op 23 maart.

Meer over