Podcast Branie

Welke jeugdspelers zien we komend seizoen terug in Ajax 1?

Hoe hebben de jeugdteams het gedaan dit seizoen? Heeft de jeugd genoeg kansen gekregen onder scheidend hoofdtrainer Erik ten Hag? En de belangrijkste vraag: welke talenten gaan we volgend seizoen zeker terugzien in het eerste team?

Het Parool

Tijd voor zomerstop, maar niet voordat Branie, de Ajaxpodcast van Het Parool en Ajax Showtime, de schijnwerper nog één keer heeft gericht op De Toekomst. In de laatste podcast van het seizoen kijken presentator Menno Pot en Showtime-jeugdwatchers Thijs Zwagerman en Bademba Barrie naar de Ajaxjeugd.

Barrie en Zwagerman delen hun kennis en stellen zowat een elftal samen van spelers die ‘er tegenaan zitten’, zoals dat heet. Dat gaat van relatieve bekenden als Naci Ünüvar en Youri Regeer tot spelers die nog géén minuten maakten in Ajax 1, zoals Kian Fitz-Jim (‘een speler op wie je verliefd kunt worden’) tot het veelscorende megatalent Gabriël Misehouy (‘een soort Kudus, maar dan met meer scorend vermogen en inzicht’).

We gaan van ze horen, komend seizoen. En van Branie trouwens ook, want de podcast keert na de zomerstap natuurlijk gewoon terug. De eerste van de nieuwe jaargang verschijnt op maandag 8 augustus online.

Branie is een podcast van Het Parool en Ajax Showtime, gepresenteerd door Menno Pot. Iedere maandag om 12.00 uur is er een nieuwe aflevering. Te beluisteren via iTunes, Spotify en alle bekende podcastkanalen.

Luister hieronder ook eerdere afleveringen van Branie.

null Beeld Moker Ontwerp
Beeld Moker Ontwerp
Meer over