Troost tegen Van der Vaart: 'Ik genees je in 2 dagen'

Mental coach John Troost heeft weer van zich doen spreken. De man die zich overal in de voetbalwereld naar binnen probeert te praten, wil nu Rafael van der Vaart overhalen voor een behandeling.

Tim Reedijk
null Beeld Facebook
Beeld Facebook

'Raf, lees je reacties op Facebook. In maximaal 2 dagen genees ik je van je energetische spierblessure, 100 procent zeker. Dan kun je nog mee,' twittert Troost naar Van der Vaart. De 109-voudig international mist het WK door een kuitblessure.

Allerhoogste trillingsfrequentie van het universum
'Hi Rafael, we hebben elkaar ontmoet', schrijft de positiviteitsgoeroe op de Facebookpagina van Van der Vaart. 'Ik weet 100 procent zeker dat ik je kuitblessure in 1 of maximaal 2 dagen definitief kan genezen. Na 10 jaar ervaring van wat niemand anders geleerd of getraind heeft, kan ik de allerhoogste trillingsfrequentie uit het universum handmatig op de energetische blokkade brengen. Daardoor zullen de lichaamscellen die al langere tijd in die spier niet hoogfrequent trillen en energie niet doorgeven direct genezen.'

'Dan ben je er defnitief vanaf', vervolgt Troost. 'Dit gaat veel verder dan je helaas overleden vriend Dick van Toorn die ik kende. En er is nul risico, je hoeft niet te bewegen.' Dick van Toorn is de fysiotherapeut die Arjen Robben vlak voor het WK 2010 genas van een hamstringblessure. Hij stierf bijna een jaar geleden op 81-jarige leeftijd.

Troost probeerde eerder dit seizoen NEC al te helpen, maar zijn hulp werd niet gewaardeerd in Nijmegen. Bij Anderlecht lukte het twee seizoenen geleden wel om binnen te komen, maar daar kwam hij begin vorig seizoen niet meer aan de bak.

Rafael van der Vaart. Beeld ap
Rafael van der Vaart.Beeld ap
Meer over