Lingeriemodel Abbey Crouch geeft zich 'bloot' in stijl

Dat een hoge openvallende split in combinatie met de altijd aanwezige paparazzi niet per definitie onsmakelijke plaatjes hoeft op te leveren, bewijst Abbey Crouch. Het lingeriemodel dat in maart beviel van een baby, en onlangs in het huwelijksbootje stapte met Tottenham Hotspur-speler Peter Crouch, zet in een duizelingwekkend hoog opgesneden jurkje haar beste beentje voort.

David van der Heeden
Abigail Crouch. Beeld photo_news
Abigail Crouch.Beeld photo_news

Een keur aan beroemdheden ging Abigail voor. Veelal met onthutsend resultaat. Meer dan eens keek de wereld tegen nauwelijks verzorgde intieme delen aan. Of tegen broekjes die elke beschrijving tartten.

Abbey weet wel beter. Hoewel haar roerige liefdesleven met Peter Crouch, nadat hij haar bedroog, breeduit op straat kwam te liggen, past de blonde schoonheid ervoor om zich stijlloos 'bloot' te geven.

Zonder schaamte
Hoewel bij dit uitstapje de bustehouder duidelijk thuis bleef, showt mevrouw Crouch zonder schaamte een fraai broekje dat op de catwalk niet zou misstaan. Tot groot plezier van haar fans, en uiteraard haar opdrachtgevers.

Abbey brak door als model toen zij in 2006 deelnam aan de tv-show Britain's Next Top Model. Sindsdien verscheen de blondine in kranten en magazines. In 2010 werd zij, als verloofde van voetballer Peter Crouch, uitverkoren om in de badpak-editie van Sports Illustrated te verschijnen. Ook presenteerde zij diverse modeprogramma's voor de Britse televisie.

null Beeld photo_news
Beeld photo_news
null Beeld photo_news
Beeld photo_news
Meer over