Update

Inter blameert zich, AC Milan is weer koploper

AC Milan is weer terug op de positie waar het vorig seizoen in de Serie A eindigde. De regerend kampioen mag zich na de zege van zaterdag in de uitwedstrijd bij Udinese (1-2) weer koploper noemen.

ANP/Redactie
null Beeld afp
Beeld afp

AC Milan beschikt echter nog niet over de beste papieren in de hoogste Italiaanse voetbalklasse. Juventus heeft weliswaar 2 punten minder dan de koploper, maar de 'Oude Dame' uit Turijn heeft ook 2 duels minder gespeeld. Juventus kwam ook dit weekeinde niet in actie. De ontmoeting werd afgelast wegens het winterse weer in Italië.

AC Milan kwam tegen de nummer 4 van de Serie A op achterstand door een treffer van topschutter Antonio di Natale. Maxi Lopez en El Shaarawy bezorgden AC Milan, met Clarence Seedorf en Urby Emanuelson in de basis, alsnog de zege.

Wesley Sneijder kreeg een basisplaats bij Internazionale, dat zich voor eigen publiek blameerde tegen hekkensluiter Novara (0-1). De middenvelder uit Utrecht schoot vlak voor het einde hard op de lat. Internazionale heeft inmiddels 11 punten minder dan AC Milan.

Andrea Caracciolo maakt de enige treffer. Novara speelde de laatste 10 minuten met een man minder, na een rode kaart voor Ivan Radovanovic.

undefined

null Beeld ap
Beeld ap
Meer over