Podcast Branie

De doelpuntenmachine van Ajax draait weer

Na bijna een maand ‘droogte’ draait de doelpuntenmachine weer. In Waalwijk zette Ajax tegen RKC een vertrouwd aanvoelende score op het bord: 0-5, na twee teleurstellende remises in de weken ervoor.

Het Parool

In Branie, de Ajaxpodcast van Het Parool en Ajax Showtime, praat presentator Menno Pot na over de wedstrijd, met Paroolverslaggever Dick Sintenie en ‘Showtime’-redacteur Thijs Zwagerman.

Dick Sintenie: “Je kon merken dat Ten Hag de spelers heeft voorgehouden dat ze meer ‘vervelende meters’ moeten maken, zoals hij dat noemt. In het stadion in Waalwijk kon ik goed zien dat ze dat ook deden.”

Dat belooft wat voor de Champions Leaguehervatting, in Turkije tegen Besiktas. De Turkse kampioen beleeft een zwaar teleurstellend seizoen. In welke opstelling zal Ajax aantreden? De verwachtingen van Dick en Thijs lopen wat uiteen, maar één ding staat vast: de groepswinst kan Ajax nauwelijks nog ontgaan.

Branie is een podcast van Het Parool en Ajax Showtime, gepresenteerd door Menno Pot. Iedere maandag om 12.00 uur is er een nieuwe aflevering. Te beluisteren via iTunes, Spotify en alle bekende podcastkanalen.

Luister hieronder ook eerdere afleveringen van Branie.

null Beeld Moker Ontwerp
Beeld Moker Ontwerp
Meer over