Castaignos vervangt 'weigeraar' Forlán bij Inter

Er is bij Internazionale ophef ontstaan rondom Diego Forlán. De spits zou vanmiddag tegen Atalanta Bergamo (0-0) een wissel hebben geweigerd, al ontkennen hij en trainer Claudio Ranieri dat.

Bert van der Linden
null Beeld afp
Beeld afp

Ranieri zegt dat Forlán niet weigerde, maar geeft een bijzondere uitleg: 'Ik vroeg aan Forlán of hij vanaf de linkerkant een bepaalde rol wilde uitvoeren. Hij zei: 'Nee trainer, als ik inval doe ik dat liever in een andere rol.' Daarna koos ik voor een andere oplossing', zo meldden Italiaanse media.

Die oplossing was het inbrengen van Luc Castaignos, die daardoor een kwartier mee mocht doen.

Forlán werd dinsdag gewisseld tegen Olympique Marseille en stormde toen boos naar de kleedkamer. Sindsdien zijn er geruchten dat de Uruguayaan en Ranieri niet meer met elkaar door een deur kunnen.

Inter speelde zonder de geblesseerde Wesley Sneijder, aanvaller Luc Castaignos kwam de laatste 12 minuten in het veld. Lazio voelt de concurrentie in de strijd om deelname aan de Champions League naderen.

De Romeinen verloren zondag voor de tweede maal op rij, ditmaal was Catania met 1-0 te sterk. Naaste belagers Udinese en Napoli nemen het vanavond tegen elkaar op.

undefined

null Beeld ap
Beeld ap
null Beeld epa
Beeld epa
Meer over