Voorwoord

Recepten, reportages en restaurantrecensies: lees onze special over culinair 2021

null Beeld Getty Images/iStockphoto
Beeld Getty Images/iStockphoto

Het Parool publiceert deze zondag voor abonnees een special over eten & drinken: inspiratie om het jaar met goed gemoed (en een volle buik) uit te luiden.

Judith Zilversmit

Nog steeds zijn deze decemberdagen helaas anders dan verwacht, en dus is het nog altijd improviseren. Weer niet met grote groepen in een restaurant eten, wel veel wandelen of zelf koken. Om de moed erin te houden hebben we voor u als lezer een speciale culinaire Editie gemaakt. Want iedereen weet: eten en drinken biedt comfort, troost en gezelligheid.

In deze speciale Editie voor de feestdagen geven we inspiratie het jaar met goed gemoed uit te luiden. Om de kop omhoog te houden. En om nog altijd te genieten van wat er wél is. Zo brengen we opvallende culinaire reportages – van de bakkerij van de Bijenkorf tot een paddenstoelensafari. Ook bespreken we nog een keer de beste kookboeken zodat u zich als keukenprins(es) kunt ontpoppen in uw eigen keuken. Geen zin in? Helemaal niet erg: we hebben ook de beste eet-en afhaaladressen op een rij. Al met al mooie verhalen, die verbonden zijn met eten, met de stad en hopelijk met u.

Ik wens u fijne dagen!

Judith Zilversmit, chef PS van de Week

Zo leest u deze speciale Editie

In de Editie van Het Parool kunt u iedere dag alle verhalen uit de krant lezen. De speciale Editie over eten & drinken verschijnt alleen digitaal en is hier gratis te lezen voor abonnees van Het Parool.

Log in op de app door in het servicemenu op ‘Inloggen’ te klikken. Bent u abonnee maar heeft u geen account? Ga dan naar myaccount.parool.nl en maak hier een account aan. Als u dit account heeft aangemaakt en bent ingelogd wordt uitgelegd hoe u uw abonnementsgegevens koppelt.

Judith Zilversmit Beeld Marc de Groot
Judith ZilversmitBeeld Marc de Groot
Meer over