Rondleiding

Privérondleiding in de Hallen

Dianne Bleeker
null Beeld Pam Wessels
Beeld Pam Wessels

Privérondleiding in de Hallen

Wie ben ik? Wat maakt mij en hoe definieer ik mijzelf? Dit zijn vragen die in tijden van een pandemie boven komen drijven. Ben ik echt een werknemer als ik niet op kantoor zit? Ben ik een goede vriend als ik niet op bezoek kan gaan? De coronamaatregelen zorgen ervoor dat we vraagtekens zetten bij onze persoonlijke identiteit.

We puzzelen allemaal met het nieuwe normaal. Hoe pas je in de nieuwe situatie en hoe pas jij je aan?

In de digitale expositie Persoonlijke identiteit delen acht kunstenaars hun ideeën hierover.

Zo schildert Evelien de Bruijn portretten van vrouwen uit haar familie om ze beter te leren kennen. Naast Evelien toont ook Pam Wessels persoonlijk werk over haar zoektocht naar haar Nederlands-Indische achtergrond. In A story untold schildert ze portretten van haar familie die horen bij het gevoel en de atmosfeer van haar roots.

De zoektocht is ontstaan uit nieuwsgierigheid en het gevoel dat ze altijd al onderdeel is geweest van dat verhaal.

Deze tentoonstelling wordt georganiseerd door SeeYou@Art. “We zetten ons in voor artistieke ontwikkeling en kwaliteit. Stadsbewoners kunnen zich organisatorisch ontplooien,” zegt Cathelijne Mulders, initiatiefnemer.

De opening is op zaterdag 13 juni in De Hallen. Stadsbewoners worden verwelkomd met een hapje en drankje door een van de kunstenaars. Vervolgens kun je een privérondleiding krijgen.

Wil je thuis meegenieten van de tentoonstelling? De expositie en interviews met de kunstenaars en de gasten zijn op 20 juni te zien op Salto TV in de vorm van een film.

Daarnaast is de tentoonstelling online te volgen op sociale media of via een livestream op de website van SeeYou@Art. De tentoonstelling is tot 20 juni te bezoeken in de Hallen.

Aanmelden via seeyouatart@gmail.com

Meer over