PlusPopcorn Panel

Popcorn Panel over House of Gucci: ‘De neppe Italiaanse accenten zijn wel een minpuntje.’

Elke week vertellen drie bioscoopgangers wat zij van een film vonden. Deze week: House of Gucci, gezien in de Filmhallen.

Dionne van Lint
Lady Gaga in House of Gucci. Beeld AP
Lady Gaga in House of Gucci.Beeld AP

Lucy Tegelaar (17), middelbarescholier

“De film is heel tof, maar wel heel lang. Adam Driver en Lady Gaga zijn te gek, net als de kleding die ze dragen. Ik moest wel een beetje lachen om de accenten, het lijkt eerder een beetje Russisch. En ik vind het jammer dat ze het einde heel klein hebben gemaakt, ze hadden dat wel meer kunnen uitwerken.”

Lucy Tegelaar. Beeld Dionne van Lint
Lucy Tegelaar.Beeld Dionne van Lint

Robbie Wolve (34), consultant

“Ik vind deze film wel aardig. Jared Leto ziet er fantastisch uit en speelt een heel overdreven typetje. En Lady Gaga is goed. Maar voor de rest is het niet echt top acteerwerk. En de neppe Italiaanse accenten zijn wel een minpuntje.”

Robbie Wolve. Beeld Dionne van Lint
Robbie Wolve.Beeld Dionne van Lint

Mimosa Bodewitz (23), student kunstacademie

“Ik heb van de film genoten, ook al duurt hij erg lang. De personages zijn heel sterk en geloofwaardig. Ik vond de muziekkeuze heel leuk, door die Italiaanse muziek wilde ik dansen. Er zitten ook verrassende aspecten in de film, zoals de seksscène. In het algemeen is het vooral een triest verhaal over hoeveel drama er in die familie zat.”

Mimosa Bodewitz. Beeld Dionne van Lint
Mimosa Bodewitz.Beeld Dionne van Lint
Meer over