Plus4x raad het apparaat

Beautyhulpstukken

Esther Muller
null Beeld -
Beeld -

Schijf op je lijf

Het Zweedse Foreo is koploper in het bedenken van gezichtsverzorgingsapparaten. Hun Ufo is een ronde schijf die binnen 90 seconden een maskerbehandeling op spaniveau moet geven. Het schijfje werkt met warmte en ledlichttherapie, waardoor je het gewenste resultaat nog meer kunt intensiveren. Door middel van de Foreo-app kun je zien hoe en waar je met de Ufo over het gezicht moet bewegen voor een optimaal resultaat.
Prijs: €279 (Ufo 2), www.foreo.com/nl

null Beeld -
Beeld -

Strak ontwerp

Wie op zoek is naar het nieuwste op het gebied van beautytools, moet zeker kijken bij de Koreanen. Bij Laboratory K zijn ze gespecialiseerd in Koreaanse beauty-artikelen. Vanav maakt medische apparatuur en gebruikt deze kennis voor producten in de badkamer. Hun Time Machine is multi-inzetbaar en belooft een strakkere huid, een ontspannende massage en een betere opname van je crèmes dankzij lichttherapie.
Prijs: €75, www.laboratory-k.com, Huidenstraat 32

null Beeld -
Beeld -

Rollen maar

Niet alleen voor je gezicht, ook voor het lichaam kom je beautyhulpstukken tegen. Het Nederlandse Milu ­lanceerde afgelopen maand de Body Beauty Tool: een massageroller met vier balletjes van Braziliaanse rozekwarts. Door lichte druk uit te oefenen als je de roller heen en weer beweegt, stimuleer je de bloeds­omloop en kalmeer je opgezwollen benen en armen.
Prijs: €74,95, www.meetmilu.com

null Beeld -
Beeld -

Vakantiekop

Dit zwarte apparaatje van Tanrevel ziet eruit als een ouderwetse fotocamera, maar in plaats van foto’s maken mixt het stoomtechnologie met bruiningsvloeistof. Volgens het Zweedse merk krijg je daardoor binnen twee minuten een natuurlijke en streeploze gebruinde tint, zonder vieze handen en geklieder. Het apparaatje is razend populair op sociale media.
Prijs: €79,99, www.tanrevel.nl

Meer over