Awakenings komt met online festival vanuit de Gashouder

Tienduizenden house- en technoliefhebbers zouden zaterdag 27 en zondag 28 juni de 20ste verjaardag van Awakenings vieren in Spaarnwoude. In plaats daarvan komt er een online festival van vrijdag tot en met zondag.

Het Parool
Vuurwerk- en lichtshow tijdens een eerdere editie van Awakenings. Beeld Eva Plevier
Vuurwerk- en lichtshow tijdens een eerdere editie van Awakenings.Beeld Eva Plevier

Vrijdag krijgen volgers en fans vanaf 16.30 uur eerst de mogelijkheid om online vragen te stellen aan artiesten. Daarna zal het hele weekend gevuld worden met house- en technobeats vanuit de Gashouder op het Westergasterrein, de thuisbasis van het festival buiten de zomermaanden. Zaterdag start de livestream om 15.00 uur en zondag om 18.00 uur.

Op de line-up staan namen van landgenoten zoals Joris Voorn, Reinier Zonneveld, Bart Skils en Speedy J. Ook vertrouwde internationale namen als Drumcodebaas Adam Beyer, Amelie Lens, Maceo Plex en Nina Kraviz zullen via een livestream in de woonkamer te zien zijn.

Gedurende het festivalweekend heeft de bezoeker de mogelijkheid om te doneren aan twee speciale projecten van het Rode Kruis. In ruil hiervoor krijg je een goodiespakket van Awakenings.

Meer over