PlusLifestyle

4x dierendag

Het Parool
PS 4 oktober 2021
Lifestylelat Beeld -
PS 4 oktober 2021LifestylelatBeeld -

Rennen in Rembrandtpark

Wie door het Rembrandtpark wandelt, zou zo maar de tweejarige vizsla Gula tegen het ranke lijf kunnen lopen. Als ze tenminste niet door de modder rolt, met honden aan het stoeien is of in een van de sloten ligt. Het inspireerde haar baasje Martijn Dorhout Mees om accessoires te maken die ondanks wilde wandelingen mooi blijven én betaalbaar zijn. Voor elke verkochte riem gaat er twee euro naar dieren in nood.

Prijs: vanaf €44,50, www.guladogcare.com

PS 4 oktober 2021
Lifestylelat Beeld -
PS 4 oktober 2021LifestylelatBeeld -

Niet voor de poes

Hema introduceert voor dierendag de Tomwoefkit: exclusief voor de winkelketen gemaakt met een knipoog naar zijn beroemde tompouce. Het tijdelijk verkrijgbare pakket bestaat uit een droge bakmix, waaraan je zelf verse ingrediënten als appelmoes en lactosevrije yoghurt moet toevoegen. Met de kit kun je twee Tomwoefsnacks bakken, die overigens niet geschikt zijn voor katten.

Prijs: €4, www.hema.nl

PS 4 oktober 2021
Lifestylelat Beeld -
PS 4 oktober 2021LifestylelatBeeld -

Hondenweer

Voor de herfstdagen creëerde Arket een collectie met Tretorn, het Zweedse kledingmerk. De jassen en laarzen zijn geïnspireerd op de visserij en het Zweedse platteland. Gelaste naden, fleecegevoerde zakken en duurzame materialen moeten ervoor zorgen dat je zelfs in de zwaarste regenbui droog overkomt. Dat geldt ook voor de hond, die in de collectie een eigen jasje heeft.

Prijs: €75, www.arket.com

null Beeld -
Beeld -

Viervoeterfashion

Bij Zara gaan ze nog een stap verder en maken ze een complete collectie voor viervoeters. Uiteraard veel jassen: van gewatteerde jacks tot trendy jasjes van teddybont en regenjassen met capuchon. Maar ook gebreide truien, oprolbare ligkussens, riemen en handtassen. Opvallendste item is de muts met pompon, die vermoedelijk vooral in de smaak zal vallen bij de baasjes.

Prijs: €12,95, www.zara.com

Meer over