Willem-Alexander toont dochter

DEN HAAG- Prins Willem-Alexander heeft woensdagochtend zijn derde dochter aan de pers en het Nederlandse volk getoond.Prins Willem Alexander toont woensdagochtend in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag zijn derde dochter. Prinses Maxima is in het Bronovo ziekenhuis in Den Haag bevallen van haar derde kind. Willem Alexander toont trots zijn dochter. Foto: Olaf KraakIn een rechtstreekse televisieuitzending op Nederland 1 vanuit het Bronovo ziekenhuis in Den Haag liet de prins weten dat zijn jongste dochter een voorbeeld-baby is.

Gynaecoloog Maddy Smeets en kinderarts Janneke Kreijen-Meinesz maakten bekend dat de bevalling voorspoedig verliep en het prinsesje kerngezond is. Volgens de gynaecoloog deed Máxima het ''koninklijk''.

Op de vraag van een verslaggever hoe de kroonprins de bevalling had doorstaan, zei de gynaecoloog: ''Ik heb erg kunnen genieten van de humor van de prins.''

Het prinsesje werd dinsdagavond om vier minuten voor tien geboren als derde dochter van prins Willem-Alexander en prinses Máxima. Hoe de baby gaat heten is nog niet bekend. (ANP)

undefined

Meer over