Wie heeft de trouwring van postbode Brenny gevonden?

Postbode Brenny Walker (51) is tijdens haar rondje in De Pijp haar trouwring verloren. Ze vermoedt dat-ie bij iemand in de brievenbus is gerold. 'Ik hoop dat iemand hem heeft gevonden.'

Het Parool

Het is zo'n anderhalve week geleden dat ze 's avonds ontdekte dat haar ring weg was. "Ik was bij een vriendin en wilde iets pakken, toen ik het zag. Ik dacht: holy shit. Ik heb thuis nog gekeken, maar daar lag hij niet," zegt Walker.

Walker heeft op de dag van de verdwijning post bezorgd op de Ceintuurbaan, op het stuk tussen het Sarphatipark en de Amstelbrug. "Hij is daar ergens in een brievenbus beland, vermoed ik."

De volgende dag heeft ze meteen posters gemaakt en in de buurt gevraagd of winkels die op wilden hangen. Tot nu toe nog zonder succes: een belletje van de mogelijke vinder blijft uit. Inmiddels wordt een foto van de poster veelvuldig gedeeld op social media.

Emotionele waarde
Een trouwring heeft natuurlijk altijd een bijzondere waarde, maar in het geval van Walker is het nog een stuk wranger. "Het is de trouwring van de vrouw waar ik in 2010 mee getrouwd ben. Zij is in 2013 overleden aan kanker. Je begrijpt dat er dus een behoorlijke emotionele waarde aan zit."

Walker hoopt dat iedereen nog even een kijkje in de brievenbus, of tussen de post kan nemen. De ring bestaat uit drie ringen, allemaal in verschillende kleuren goud en met groefjes erin. "Het zou heel mooi zijn als iemand hem vindt."

Tip Het Parool

Heb je een nieuwstip of nieuwsfoto? Voeg ons toe op Whatsapp. Liever mailen of anoniem tippen? Bekijk hier hoe dat kan.

Meer over