Aangeboden door Stadsdeel West

Wat is dit?

'Stadsdeel West ...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van Het Parool zijn hier niet bij betrokken.

Werken als horecaondernemer op een unieke plek aan het IJ is vanaf volgende zomer mogelijk

Het Stenen Hoofd is een bijzondere plek aan het IJ. Deze honderd jaar oude pier staat met haar rauw- en ruwheid in groot contrast met de nieuwbouw langs de Westerdoksdijk. Een uniek rafelrandje in een steeds drukker wordende stad. Het Stenen Hoofd wordt al jaren vooral gebruikt door bewoners van de Zeeheldenbuurt en de Westerdoksdijk als plek om uit te waaien en te ontspannen.

Stadsdeel West
null Beeld Edwin van Eis
Beeld Edwin van Eis

Daarnaast vinden er jaarlijks diverse kleinschalige en bijzondere culturele evenementen plaats, waardoor ook andere Amsterdammers dit relatief nog onbekende stukje stad steeds beter leren kennen. Stadsdeel West vindt het belangrijk dat het Stenen Hoofd haar unieke en open karakter behoudt.

Stadsdeel West is op zoek naar een initiatiefnemer die op het Stenen Hoofd een tijdelijke horecastand wil exploiteren. Dit gebeurt in samenwerking met de stichting Stenen Hoofd. De inschrijving duurt tot en met woensdag 24 november 2021. De best beoordeelde inschrijving mag de komende twee zomerseizoenen aan de slag op een unieke locatie langs het IJ.

null Beeld Edwin van Eis
Beeld Edwin van Eis

Tijdelijke horecavoorziening

Stadsdeel West biedt de mogelijkheid om twee zomerseizoenen lang op deze bijzondere locatie een tijdelijke non-alcoholische horecavoorziening uit te baten. De plek is vanaf 1 april 2022 beschikbaar. Bij gezamenlijke overeenstemming is een verlenging met één seizoen eventueel mogelijk. Van 1 april 2024 tot 1 oktober 2024.

Meer informatie en inschrijven

De inschrijving loopt van 18 oktober tot en met 24 november 2021.
Kijk voor meer informatie en het opvragen van de selectiebrochure en inschrijfformulieren op de website van stadsdeel West.

null Beeld Foto Stadsdeel West
Beeld Foto Stadsdeel West

De journalisten van Het Parool zijn niet betrokken bij en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.