Viktor & Rolf naar Herengracht

AMSTERDAM - De Amsterdamse ontwerpers Viktor & Rolf verhuizen naar een monumentaal pand aan de Herengracht. De onderneming van het duo wil verder uitbreiden.Het bekende modeduo betrekt 'Het huis van de Graeff' aan de Herengracht. Dit pand is vernoemd naar Cornelis de Graeff, in de zeventiende eeuw burgemeester van Amsterdam en beschermheer van dichter Joost van den Vondel. 'Het huis van de Graeff' is nu eigendom van de Nedstede Groep, die het verhuurt aan de modeontwerpers Viktor & Rolf.

Het nieuwe onderkomen heeft een omvang van 1068 vierkante meter en is daarmee beduidend groter dan het vorige hoofdkantoor aan de Hobbemastraat. Volgens makelaar DTZ Zadelhoff, die de Nedstede Groep bij deze transactie adviseerde, heeft Viktor & Rolf de extra ruimte nodig voor uitbreiding. Het modebedrijf betrekt het gehele pand.

Hun huidige pand aan de Hobbemastraat, ook eigendom van de Nedstede Groep, zal worden verhuurd aan Stage Holding, het theaterbedrijf van Joop van den Ende dat al verschillende kantoren rondom het Museumplein in gebruik heeft.

undefined

Meer over