Trucker ligt dagenlang dood in cabine bij tankstation

Op het parkeerterrein van een tankstation langs de A67 in Veldhoven is vandaag het stoffelijk overschot aangetroffen van een 63-jarige vrachtwagenchauffeur. De man zonder vaste woon- of verblijfplaats heeft dagenlang in de cabine van zijn vrachtwagen gelegen. Dat zei de politie.

ANP/ Redactie
Een tankstation. © ANP Beeld
Een tankstation. © ANP

Volgens de bedrijfsleider van het tankstation had de man zich vorige week dinsdag ziek gemeld bij zijn baas. Vervolgens is een collega de trekker komen halen. De cabine is blijven staan. De man woonde waarschijnlijk in zijn vrachtwagen. Die had een Belgisch kenteken.

Wanneer de man precies is overleden, is niet bekend. Duidelijk is wel dat dat enkele dagen geleden al gebeurde. De vrachtwagen stond op een parkeerplaats die weliswaar bij het tankstation ligt, maar die onder beheer van Rijkswaterstaat valt. Volgens de bedrijfsleider rijden medewerkers er op hun weg naar huis niet langs.

De politie sluit een misdrijf vooralsnog uit. Er wordt nog wel onderzocht of de man een natuurlijke dood is gestorven of dat hij door koolmonoxidevergiftiging om het leven is gekomen.

Meer over