Supperclub verhuist naar Odeon

De Supperclub in de Jonge Roelensteeg verhuist naar het pand op het Singel waar voorheen discotheek Odeon was gevestigd. De eigenaren van de Supperclub zullen een deel van het pand uitbaten. Vorige week werd bekend dat Odeon van eigenaar was gewisseld.

Sophie van Oostvoorn
Odeon aan het Singel Beeld Google Streetview
Odeon aan het SingelBeeld Google Streetview

De Supperclub zit nu in de Jonge Roelensteeg in een veel kleiner onderkomen. 'Met de verhuizing naar Odeon krijgen we veel meer ruimte, de nieuwe locatie is tweeënhalf keer zo groot,' zegt een woordvoerster. Daarom zal het huidige concept van de Supperclub uitgebreid worden.

De Supperclub wordt niet de enige uitbater in het pand, er zullen nog andere partijen bij komen.

Binnenkort wordt de sleutel overhandigd en zal er gekeken worden naar hoe de Supperclub de ruimtes zal gaan invullen. 'Hierbij zal ook gekeken worden naar andere vestigingen, zoals Istanbul en San Francisco.'

Vorige week maakte Nedstede, onder andere de eigenaar van Panama en het College Hotel, bekend het pand aan het Singel te hebben gekocht. De afgelopen jaren ging het niet goed met de discotheek ondanks verschillende pogingen het een nieuw leven in te blazen. De laatste uitbater, restaurant Ricardo's, sloot afgelopen december zijn deuren.

Meer over