Stoffelijk overschot vermiste tiener na 13 jaar gevonden

In de Amerikaanse staat Ohio is het stoffelijk overschot gevonden van een meisje dat al dertien jaar vermist was. Nicholle Coppler was 14 toen ze verdween. Haar stoffelijke resten werden aangetroffen bij sloopwerkzaamheden in het huis waar ze voor het laatst was gezien.

Redactie
© Thinkstock Beeld
© Thinkstock

Met behulp van gebitsgegevens kon worden geconstateerd dat het om hetzelfde meisje ging. De woning was destijds eigendom van Glen Fryer, die in de zaak altijd als hoofdverdachte was gezien en in 2002 zelfmoord pleegde.

Onzekerheid
Voor Krista Coppler, moeder van het slachtoffer, is met de vondst een eind gekomen aan een langdurige periode van onzekerheid. 'Ik wist direct dat het om Nicholle ging', zegt ze. 'Al die jaren hebben we onszelf van alles afgevraagd. Wie, wat, waar, waarom? Nu kunnen we deze periode proberen af te sluiten.'

Nieuw onderzoek
Voorlopig is het nog niet zover, want de kans bestaat dat een nieuw onderzoek wordt geopend naar de moordzaak. De politie veronderstelt dat twee mensen die destijds in hetzelfde huis woonden, medeplichtig zijn aan de moord.

Meer over