Sterrenmeisje: Nieuwe tatoeage is grove leugen

Gisteren was Kimberley Vlaeminck weer eens in de media, omdat ze plannen zou hebben om een nieuwe tatoeage te laten zetten. Ze zou dit willen doen bij Rouslan, de man die haar twee jaar geleden naar eigen zeggen ongevraagd opzadelde met 56 sterretjes op het gezicht.

Redactie
Kimberley Vlaeminck. © ANP Beeld
Kimberley Vlaeminck. © ANP

Maar in een interview met de Belgische krant Het Nieuwsblad laat Kimberley weten helemaal geen nieuwe tatoeage te willen: 'Dat zijn grove leugens.'

Rouslan Toumaniantz liet weten dat Kimberey zin had in een nieuwe tatoeage en dat ze die bij hem zou laten zetten. Toch opmerkelijk, nadat Kimberley een schadevergoeding van 3000 euro had geëist van hem. 'Leugens', aldus Kimberley.

'Voordat al mijn sterren weg zijn, wil ik helemaal geen nieuwe tatoeage. En als ik er ooit nog eentje laat zetten, zal het vast en zeker niet bij Rouslan zijn. Hij gebruikt mij gewoon om zelf in de media te komen en hij schendt mijn privacy.'

Kimberley liet ook weten bijna volledig 'sterrenvrij' te zijn. Ze heeft nog een paar behandelingen nodig en dan is er van het sterrenmeisje geen sprake meer.

Meer over