Ronaldo trakteert zichzelf op 'Lambo' van 360.000 euro

Cristiano Ronaldo heeft -naar aanleiding van zijn 27ste verjaardag- zichzelf getrakteerd op een knalrode Lamborghini Aventador. Prijskaartje: 360.000 euro.

Redactie
De knalrode Lamborghini Aventador van Ronaldo. Beeld
De knalrode Lamborghini Aventador van Ronaldo.

Vorige zaterdag pakte de Portugees een eerste keer uit met zijn nieuwe speeltje in het centrum van Madrid. Samen met vriendin Irina Shayk ging hij immers een hapje eten in een luxueus restaurant. Zijn pk-monster -van 0 naar 100 km/u in 2,9 seconden- liet hij achter in de garage. Daar liet hij de motor verschillende malen brullen, tot groot jolijt van verbaasde voorbijgangers.

Garage vol auto's
CR7 is -op z'n zachtst gezegd- een onverbeterlijke autofreak. Naast twee Bentley's beschikt de topvoetballer ook over vier Audi's, twee Mercedessen, een Maserati en een Porsche. En dan vergeten we nog de Ferrari, die hij in 2009 total loss reed tegen een tunnelwand.

Tegen vrienden zou Ronaldo echter al opgebiecht hebben dat zijn 'droomtransfer' naar Real niet bracht wat hij ervan verwacht had. Dit seizoen werd hij zelfs al uitgefloten door fans, die zijn egocentrische attitude op de korrel namen. En ook al komt de titel nu toch dichterbij, Chelsea of Manchester City zouden komende zomer van die misnoegdheid wel eens kunnen profiteren.

Ronaldo © AFP Beeld
Ronaldo © AFP
Meer over