Prinselijk paar trekt 2,3 miljoen kijkers; Hel van '63 scoort ook

Aan de vooravond van het 10-jarig huwelijksjubileum van prins Willem-Alexander en prinses Máxima hebben gisteravond ruim 2,3 miljoen mensen naar een NOS-special over het prinselijk paar gekeken.

ANP/Redactie
Op 2 februari 2002 voltrok de toenmalige burgemeester van de gemeente Amsterdam, Job Cohen, het huwelijk in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage te Amsterdam. Beeld anp
Op 2 februari 2002 voltrok de toenmalige burgemeester van de gemeente Amsterdam, Job Cohen, het huwelijk in de Grote Zaal van de Beurs van Berlage te Amsterdam.Beeld anp

Het programma 10 Jaar Willem-Alexander en Máxima, dat werd uitgezonden op Nederland 1, is daarmee het best bekeken tv-programma van gisteren. Dat blijkt uit vandaag gepubliceerde kijkcijfers van Stichting KijkOnderzoek.

In het programma blikten de echtgenoten terug op de afgelopen 10 jaar, aan de hand van interviews en archiefbeelden.

Op nummer twee in de lijst van best bekeken programma's staat de speelfilm De Hel van '63. Ruim 1,9 miljoen mensen zagen de film op Nederland 1, die op het laatste moment in de programmering werd ingelast in verband met de plotselinge kou. Met deze cijfers blijkt het de best bekeken film in Nederland van de afgelopen 7 jaar.

Meer over