Na Kutcher ook Bruce Willis op bezoek bij labiele Demi Moore

Het is een komen en gaan bij de villa van de geplaagde actrice Demi Moore. Kwam van de week haar ex-vriendje Ashton Kutcher nog bij haar op de thee, gisteren was het de beurt aan ex-man en wereldster Bruce Die Hard Willis op Demi een beetje op te monteren.

Redactie
Demi Moore met dochter Rumer. © BRUNOPRESS Beeld
Demi Moore met dochter Rumer. © BRUNOPRESS

De 49-jarige Moore is sinds enkele dagen weer thuis in haar stulpje in Los Angeles nadat ze op een feestje in elkaar was gezakt en naar het ziekenhuis vervoerd moest worden. Volgens People Magazine weigert de ster elke hulp van buitenaf en vertikt ze het om naar een afkickcentrum te gaan.

Moore kampt met een uiterst laag zelfbeeld, lijdt aan anorexia en is verslaafd aan amfetamines en alcohol, aldus bronnen uit de omgeving van de geplaagde ster. Haar ego heeft afgelopen november ook nog eens een enorme knauw gekregen toen bekend werd dat haar liefje en toy boy Ashton Kutcher er een affaire met een veel jonger, blond sterretje op na hield.

Dates

Die affaire en de daaropvolgende aandacht in de media voor de schier eindeloze stroom dates van Kutcher (allen stuk voor stuk jonger dan Demi), hebben de actrice op de rand van de afgrond gebracht.

Nadat Kutcher er tijdens zijn bezoekje niet in slaagde om Demi zo ver te krijgen om in therapie te gaan, besloot Bruce Willis zelf maar eens poolshoogte te gaan nemen. Willis en Moore hebben bovendien drie dochters, die alle drie bij hun moeder inwonen. Rumer (23), Scout (20) en Tallulah (17) zouden hun vader herhaaldelijk met klem gevraagd hebben om hun moeder te komen steunen.

En hoewel Willis en Moore sinds hun scheiding in 2000 een prima relatie onderhouden, wist ook haar ex-man Moore niet te overtuigen om professionele hulp te zoeken, ondanks de bezorgdheid van hun dochters.

Wanhopig

Insiders zouden tegen de website RadarOnline getuigd hebben dat Moore tevens wanhopig is over het verloop van haar filmcarrière. 'Het is alweer een hele tijd geleden dat Demi dé ster van de film was, de reden waarom mensen kwamen kijken', aldus een bron. Moore zou zelfs zo wanhopig zijn dat ze zich regelmatig naar buiten begeeft in het gezelschap van haar oudste dochter en diens vriendinnen.

De reden daarachter zou zijn dat Moore op die manier hoopt jonger over te komen, om zo meer kans te maken op filmrollen die anders mogelijk naar een jongere actrice zouden gaan. Wat echter maar niet tot de ster door lijkt te dringen, is dat haar huidige gedragspatroon haar eerder de afgrond in zal trekken, dan dat haar naam de bioscoopkassa's opnieuw zal doen rinkelen.

undefined

Meer over