Mysteryland nog zeker tien jaar in Haarlemmermeer

Mysteryland is nog zeker de komende tien jaar te vinden op het voormalig Floriadeterrein in Haarlemmermeer. De organisatie van het dancefestival heeft onlangs een nieuw huurcontract getekend met de gemeente.

null Beeld ANP Kippa
Beeld ANP Kippa

"We zijn heel blij dat we met de gemeente Haarlemmermeer en het Recreatieschap overeenstemming hebben bereikt over een nieuw tienjarig huurcontract," zegt festivaldirecteur Carina Kornfeind. "We kunnen nu voor de lange termijn plannen maken om het festival verder te verfijnen."

Ook de jubileumeditie van Mysteryland, die dit weekeinde plaatsvindt, is uitverkocht. Vrijdag, zaterdag en zondag woonden in totaal ruim 130.000 bezoekers uit meer dan honderd landen de 25ste editie van het festival bij. Zaterdagavond gingen de laatste kaarten over de toonbank, waardoor ook de zondag volledig is uitverkocht. Momenteel dansen ruim 55.000 mensen in Haarlemmermeer.

"Mysteryland is een bonte wereld vol variatie, naast de grote stages en artiesten zijn er dit jaar tientallen verrassingen te vinden tussen de bossen en meren van ons prachtige terrein," aldus Kornfeind. Zondag staan nog onder anderen Axwell /\ Ingrosso, Yellow Claw en Sam Feldt achter de draaitafels.

null Beeld anp
Beeld anp
null Beeld epa
Beeld epa
null Beeld epa
Beeld epa
null Beeld anp
Beeld anp
Meer over