PlusNet Open

MJ Beautysalon

Elke dag openen nieuwe winkels, restaurants en cafés in de stad. In onze dagelijkse rubriek Open lees je erover. Vandaag: MJ Beautysalon.

Tom Grosfeld
Bij MJ Beautysalon kun je na een gezichtsbehandeling beginnen aan een bindweefselmassage. Beeld Jesper Boot
Bij MJ Beautysalon kun je na een gezichtsbehandeling beginnen aan een bindweefselmassage.Beeld Jesper Boot

Marie-José Putman (45) studeerde economie en werkte daarna vijf jaar bij een effectenbureau. Dat ging prima, maar diep van binnen voelde ze haar hart kloppen voor cosmetica. Daarom besloot ze zich te laten omscholen tot schoonheidsspecialist.

Ze combineerde haar zakelijke inzichten met haar persoonlijke keuze en richtte MJ Beautysalon op. De vestiging op IJburg loopt al jarenlang als een trein en daarom werd het tijd voor een tweede locatie.

Fijne plek
Putman vond een pand aan de Ceintuurbaan. Het is er kleiner dan op IJburg, maar als bonus is er een achtertuin. Bij binnenkomst tref je een barretje met kassa aan, daarachter staat een enorme kast vol beautyproducten.

Verderop in de salon zijn twee afgesloten ruimtes voor lichaamsbehandelingen en een open ruimte voor manicure, pedicure en overige behandelingen. De muren zijn roze en mintgroen geverfd, wat de salon een chique, vrouwelijke uitstraling geeft.

"Ik wil dat klanten dit een fijne plek vinden om te komen. Alleen service aanbieden is niet meer genoeg. Het gaat ook om de beleving," zegt Putman.

Wimpers en wenkbrauwen
Haar aanbod is breed. Zo kun je een gezichtsbehandeling nemen (30 min. voor €37,50, 75 min. voor €77,50), aan te vullen met supplementen als wimpers (10 min. voor €7,50) en wenkbrauwen (5 min. voor €5) verven.

Ook is er een acnebehandeling (45 min. voor €49,50), bindweefselmassage (50 min. voor €65) en zwangerschapsmassage (45 min. voor €57,50).

Alle nieuwe hotspots van Amsterdam.

Tips? open@parool.nl

MJ Beautysalon

Ceintuurbaan 201
mjamsterdam.nl
(020) 303 19 98

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.

Meer over