Michelle Williams steelt de show in jurkje van Victoria Beckham

Gisteren kwamen alle Oscar-genomineerden samen in het Beverly Hilton Hotel voor een lunch. Daar liet iedereen zich van zijn beste kant zien, maar vooral Michelle Williams stal de show. En dat had alles te maken met haar outfit: één van de frivole jurkjes uit de collectie van Victoria Beckham.

Redactie
Michelle in het jurkje van Victoria. Beeld epa
Michelle in het jurkje van Victoria.Beeld epa

'Jong, leuk en met een beetje humor', zo noemt Victoria haar nieuwe collectie. En dat klopt volledig bij dit jurkje. De dreigende wolken zijn niet meteen een patroon dat je verwacht, maar toch is het erg geslaagd. Zeker in combinatie met de zilvergrijze pailletten die dienst doen als regendruppels.

Bovendien zie je dat Michelle zich duidelijk goed voelt in het lichte jurkje met het brave kraagje, dat tot net boven haar knie kwam. Het is een perfecte match met haar kenmerkende korte coupe. Verder droeg de 31-jarige actrice simpele, zwarte pumps en hield ze ook haar make-up vrij sober.

Victoria
Na Eva Longoria en Elle MacPherson kunnen we Michelle nu ook als een echte fan van de 'Victoria'-collectie beschouwen. Eerder was ze namelijk ook al te zien in één van haar creaties op de BAFTA-Awards. Toen koos ze voor de zwart-wit versie van de jurk met de wolkenkraag.

En daar is Victoria Beckham erg blij mee, want ze bewondert de 31-jarige Michelle. 'Victoria is een enorme fan van haar stijl. Ze vindt dat Michelle de essentie van haar nieuwe 'Victoria'-collectie perfect samenvat', zei een bron tegen de Mail Online.

Daarnaast is het natuurlijk ook een enorm goede zaak voor Victoria's verkoopcijfers. Als genomineerde voor 'beste actrice' krijgt Michelle heel wat aandacht, waardoor foto's van haar (en de kleren die ze draagt) de wereld rond gaan.

Andere
Maar ook de andere genomineerden voor 'beste actrice' deden hun best om op te vallen.

Zo koos Viola Davis (The Help) voor een opvallend fluoroze jurkje, in combinatie met grijze sandalen met een hoge hak.

Opvallen deed ook Glenn Close (Albert Nobbs). De 64-jarige actrice droeg niet alleen een felblauwe broek, maar ze combineerde die met een lange jas met een drukke bloemenprint. Gedurfd.

Ook Rooney Mara (The Girl with the Dragon Tattoo) droeg dit keer geen jurkje, maar een zwarte broek met brede pijpen en een bijpassend bloesje. De extra touch kwam van de witte blazer met pofmouwen.

De 62-jarige Meryl Streep (The Iron Lady) hield het ten slotte ook bij zwart. Zij droeg een simpel zwart jurkje met lange mouwen, samen met zwarte panty's en blinkende peeptoes.

Viola Davis Beeld getty
Viola DavisBeeld getty
Glenn Close Beeld ap
Glenn CloseBeeld ap
Rooney Mara Beeld getty
Rooney MaraBeeld getty
Meryl Streep Beeld getty
Meryl StreepBeeld getty
Meer over