Update

Meer bezoekers voor Huishoudbeurs

Maar liefst 246.998 mensen bezochten dit jaar de Huishoudbeurs in de Amsterdamse RAI. Dat waren er ongeveer 20.000 meer dan vorig jaar. Dat heeft een woordvoerster van de organisatie vandaag laten weten.

ANP/Redactie
Bezoekers van de Huishoudbeurs in Amsterdam wachten bij de ingang van de RAI. ©ANP Beeld
Bezoekers van de Huishoudbeurs in Amsterdam wachten bij de ingang van de RAI. ©ANP

De 67e editie van de Huishoudbeurs begon op 18 februari en sloot zondag de deuren. De omzet van de exposanten op de beurs steeg ook van 19,7 miljoen euro vorig jaar naar 25 miljoen euro dit jaar. Uit een steekproef van de Huishoudbeurs bleek dat bezoekers gemiddeld voor 101 euro de portemonnee trokken.

Entree
Bezoekers vonden het volgens de zegsvrouw leuk dat ze met hun toegangskaartje ook naar het evenement The Fashion Lisst konden om met korting kleding van dure merken als Armani te kopen. Een kaartje voor de Huishoudbeurs gaf ook toegang tot de Negenmaandenbeurs. Bezoekers waren ook geïnteresseerd in duurzaamheid, aldus de zegsvrouw.

Optredens
Op de beurs waren onder meer optredens van artiesten als Ben Saunders, LA The Voices en Wolter Kroes populair. De artiesten die op vrijdag optraden, stonden stil bij het slechte nieuws over de gezondheid van prins Friso dat toen bekend werd.

Meer over