Lichaam vermiste Petra Stork gevonden

Het stoffelijk overschot dat maandagmiddag in het water langs de Kanaalweg in Rotterdam is gevonden, is de vermiste Petra Stork. Dit heeft de politie bekend gemaakt.

Suzanne Borgdorff
Petra werd voor het laatst gezien aan de Kanaalweg, tegenover de ingang van stadscamping Rotterdam Beeld Google Streetview. Inzet: politie Rotterdam-Rijnmond
Petra werd voor het laatst gezien aan de Kanaalweg, tegenover de ingang van stadscamping RotterdamBeeld Google Streetview. Inzet: politie Rotterdam-Rijnmond

De verdwijning van de ernstig zieke vrouw bleef voor de politie lang een mysterie. Een zoektocht eerder langs de Kanaalweg leverde geen resultaat op.

Een wandelaar zag maandagmiddag dat 'iets' in het water dreef tussen twee woonboten. De doodsoorzaak is nog niet bekend. Er moet nog sectie worden verricht op haar lichaam.

De 57-jarige Petra Stork vertrok op 6 december vanaf haar woning aan de Borgesiusstraat met haar hond om bij haar garage in de buurt van Diergaarde Blijdorp haar auto op te halen. Zij werd rond 10.30 uur voor het laatst gezien aan de Kanaalweg, tegenover de ingang van stadscamping Rotterdam.

Petra Stork Beeld
Petra Stork
Meer over