Late night comedy in DeLaMar

Het DeLaMar Theater komt met late night comedy op de vrijdagavond. Van 10 mei tot en met 28 juni zullen verschillende cabaretiers en cabaretgroepen het podium betreden na een reguliere voorstelling in de Mary Dresselhuys zaal.

Redactie
null Beeld anp
Beeld anp

De reeks trapt af met Comedy Kitchen, cabaret en stand-up door vrouwen. Onder andere Soundos El Ahmadi (Toomler, Wie is de Mol?) en Kristel Zweers (De Lama's, Mag ik u kussen?) betreden dan het podium.

Op 17 mei is het de beurt aan vijf cabaretiers van De Zee Theaterproducties. Charlotte Lap, Dorine Wiersma, Jacquelien de Savornin Lohman, Johan Goossens en Veronique Sodano treden op met de show Late Night Special. Jelle Kuiper neemt de presentatie op zich.

Een week later betreedt Cabaretteketet het podium. Dit is een productie van jonge, nieuwe talenten als Peter Pannekoek, Maarten Ebbers en Rene van Meurs.

Op 7, 14, 21 en 28 juni staat LULverhalen op het programma met bekende namen uit de wereld van radio, televisie, entertainment en de politiek. Onder leiding van Howard Komproe komen elke avond drie wisselende gasten voorbij. Denk aan Dolf Jansen, Humberto Tan, Lange Frans, Hugo Borst, Wim Helsen, Kempi, Vincent Bijlo, Prem Radhakishun, Henk Schiffmacher, Jorgen Raymann, Michiel Borstlap, Hans Sibbel, Frits Huffnagel, Maxim Hartman en Jan Jaap van der Wal.

Meer over