In de steek gelaten Hefner twittert 'Runaway Bride'

Hugh Hefner, die zaterdag eigenlijk in het huwelijksbootje zou stappen met Crystal harris, gaat dit weekeinde de film Runaway Bride bekijken. Dat twitterde de bejaarde seksicoon vandaag.

Hugh Hefner met Crystal Harris in betere tijden. Beeld ap
Hugh Hefner met Crystal Harris in betere tijden.Beeld ap

De 85-jarige oprichter van de Playboy weet al wat hij zaterdag wél gaat doen. 'Aangezien we zaterdag niet trouwen, heb ik een filmavond gepland: 'Runaway Bride'. Lijkt me toepasselijk', twitterde Hefner niet zonder gevoel voor humor. In die romantische komedie laat Julia Roberts haar bruidegom, gespeeld door Richard Gere, alleen voor het altaar staan.

Beter voor dan na het huwelijk

Hoewel de breuk met de 60 jaar jongere Crystal hem ter harte gaat, is hij blij dat ze hem voor de trouwerij heeft laten zitten. 'Het is pijnlijk, maar beter nu dan na het huwelijk', laat hij nog weten.

Jack Daniels en een pijp
Hugh wordt inmiddels getroost door zijn vriendinnen Bridget Marquardt en Kendra Wilkinson. 'Bridget is binnengewipt om me haar medeleven te betuigen, dat was heel lief van haar', liet Hefner weten. Kendra twitterde: 'We komen langs met een fles Jack en cola. Oh, en een pijp, LOL'.

Sollicitatie
Claire Sinclair, de Playmate of the Year, heeft het naar eigen zeggen zien aankomen. 'Dit verbaast me allerminst. Crystal leek me heel ongelukkig. Het was voor iedereen overduidelijk dat ze niet veel gemeen hadden, zij en Hugh. Niemand begreep het. Maar Hef was met haar begaan en zij maakte hem gelukkig. Maar hij verdient beter. Het is egoïstisch wat ze nu doet. Ze had wat volwassener moeten zijn en maanden geleden die beslissing moeten nemen. Iemand zoiets flikken vijf dagen voor het huwelijk, dat is verschrikkelijk'.

Meer over