Home Alone te zien op het witte doek

De filmklassieker Home Alone is volgende maand te zien in de bioscoop. Pathé brengt de kerstfilm uit 1990 weer naar het witte doek in 24 zalen in het kader van de Feestdagen Specials.

ANP
Home Alone vertelt het verhaal van de achtjarige Kevin die met kerst per ongeluk alleen thuis wordt achtergelaten. Beeld anp
Home Alone vertelt het verhaal van de achtjarige Kevin die met kerst per ongeluk alleen thuis wordt achtergelaten.Beeld anp

De film is in Amsterdam op zaterdag 9 en zondag 10 december te zien in Pathé de Munt en Pathé Arena, zo meldt de bioscoopketen.

Home Alone van Chris Columbus vertelt het verhaal van de achtjarige Kevin (Macauly Culkin) die met kerst per ongeluk alleen thuis wordt achtergelaten. Hij krijgt er te maken met twee niet al te slimme inbrekers die hij zelf buiten de deur moet houden.

Behalve Home Alone staan in december ook vertoningen van de film Gremlins, het ballet The Nutcracker, de show Intimissimi on Ice met Andrea Bocelli, de opera Hansel and Gretel en het traditionele oudejaarsconcert van de Berliner Philharmoniker op het programma.

Weten wat er nog meer in de bios te draait? Kijk dan hier.

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.

Meer over