Hadewych Minis zingt op Televizier-ring gala

Hadewych Minis zal tijdens het Gouden Televizier-ring gala een optreden geven. Net als vorig jaar heeft de AVRO een optreden gepland in de laatste twee minuten waarin kijkers nog kunnen stemmen op de genomineerde programma's.

Actrice Hadewych Minis. Beeld anp
Actrice Hadewych Minis.Beeld anp

In deze laatste minuten zal Minis 'zich van een hele andere kant laten zien', meldt de AVRO. De Gouden Kalf-winnares kijkt uit naar het optreden. 'Het is voor mij altijd een droom geweest om in Koninklijk theater Carré op te mogen treden. Dat staat al jaren op mijn verlanglijstje en die wens gaat nu in vervulling. Carré is natuurlijk een magische plek en het publiek is natuurlijk heel spannend... Ik verheug me hier enorm op en vind het ook best wel spannend', aldus Hadewych.

'Vorig jaar zat ik tijdens het Gouden Televizier-Ring Gala nog op de bank als genomineerde voor 'Wie is de mol?' en nu mag ik daar zingen; hoera, wat een feest!' Naast de actrice zijn ook acteur Tygo Gernandt en Mayke Rademakers te zien in het optreden.

Het gala vindt plaats op vrijdag 18 oktober. Genomineerd voor de Gouden Televizier-ring zijn de programma's: Divorce (RTL4), Flikken Maastricht (TROS) en Wie is de Mol? (AVRO). De avond wordt gepresenteerd door Kim-Lian van der Meij.

null Beeld ANP Kippa
Beeld ANP Kippa
Meer over