Weektips

Gullit naakt en oordoppen op maat, dit wil je niet missen

Het is misschien niet de wildste tijd van het jaar, maar toch zijn er genoeg tips voor een heerlijk weekje Amsterdams genieten.

Het Parool
Bewonder Gullit in bad Beeld C. Barton van Flymen
Bewonder Gullit in badBeeld C. Barton van Flymen

The Game
Hoewel zijn eerdere optreden in De Melkweg redelijk goed werd ontvangen, is het concert van The Game nog niet uitverkocht. Sla dus je slag en neem een kijkje bij de rapper die samenwerkte met o.a. Kendrick Lamar, Drake, Nas en Dr. Dre.
Maandag 12 maart, aanvang 19.30 uur (tickets €39,70)
De Melkweg

Verkiezingen
Ze zijn onvermijdelijk, dus kun je maar beter goed beslagen ten ijs komen: de gemeenteraadsverkiezingen. Nog geen idee wat je wil stemmen? Raadsleden en lijsttrekkers gaan op deze data nog met elkaar in debat.
Dinsdag 13 t/m 20 maart

Gehoordag in De School
Klinkt feesten maar niet vroegtijdig doof worden jou als muziek in de oren? Ga dan even langs Café DS, het café van De School. Daar kun je woensdag professionele en op maat gemaakte oordoppen met 15% korting laten aanmeten. Het aanmeten duurt ongeveer 10 minuten en wordt gedaan door ACS Amsterdam.
Woensdag 14 maart (14.00 - 21.00 uur)
Café DS, De School

null Beeld De School
Beeld De School

Portretten
Een naakte Ruud Gullit in zijn volle glorie bewonderen kan de komende tijd in galerie De Hooffzaak, waar portretten van C. Barton van Flymen zijn verzameld: de fotograaf die vanaf 1968 de crème de la crème van Nederland op de kiek zette.
Donderdag 15 maart

Ruud Gullit in 1988, na de historische overwinning van Nederland op Duitsland. Beeld C. Barton van Flymen
Ruud Gullit in 1988, na de historische overwinning van Nederland op Duitsland.Beeld C. Barton van Flymen

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.

Meer over