Gewonnen droomreis naar Cuba wordt vrouw fataal

Een 31-jarige Italiaanse vrouw was in de wolken omdat ze een reis naar Cuba inclusief een kaartje voor het concert van Zucchero had gewonnen. Haar droomreis veranderde in een nachtmerrie toen ze vlak voor het concert van haar grote idool werd doodgereden op het eiland. Een wegpiraat maakte een einde aan haar leven.

Chiara (31) stierf vlak voor het concert, Zucchero plaatste een rouwboodschap op zijn site. Beeld
Chiara (31) stierf vlak voor het concert, Zucchero plaatste een rouwboodschap op zijn site.

Toen Chiara Sartore uit Vincenza via een spel op Radio Italia de reis en een kaartje voor Zucchero won, ging een droom in vervulling. De radiozender zou de dolgelukkige vrouw ook volgen tijdens haar avontuur, maar het noodlot sloeg vlak voor het concert toe. Ze werd door een wegpiraat van de weg gereden en was op slag dood.

Zwarte site
De radiozender was in rouw gedompeld en deelde het slechte nieuws meteen met de luisteraars. 'Vandaag is een trieste dag voor Radio Italia. Een zeer trieste dag. Aan haar familie en vrienden willen we laten weten dat we Chiara voor altijd in ons hart zullen dragen.' Ook Zucchero Fornaciari zelf wilde zijn medeleven tonen. Als steunbetuiging zette de Italiaanse topzanger zijn website voor enkele uren op zwart met de boodschap: 'Ciao Chiara'.

Meer over