Freek Vonk kondigt zevende show in Afas Live aan

Freek Vonk geeft een zevende show in de reeks Op Wereldreis. De shows in Amsterdam zijn op 27, 28 en 29 december in Afas live.

ANP/Het Parool
In de familieshow Op Wereldreis vertelt Freek over zijn avonturen en geeft hij een inkijkje in de dierenwereld. Beeld anp
In de familieshow Op Wereldreis vertelt Freek over zijn avonturen en geeft hij een inkijkje in de dierenwereld.Beeld anp

In de familieshow Op Wereldreis vertelt Vonk over zijn avonturen en geeft hij een inkijkje in de dierenwereld. Daarnaast zal hij weer vragen uit het publiek beantwoorden.

Vonk is nog op zoek naar een assistent voor de liveshows. Hij zoekt een jonge bioloog 'die reislustig, avontuurlijk, nieuwsgierig en onderzoekend is'. Belangstellenden kunnen een video met hun presentatievaardigheden plaatsen op de sociale media van Vonk.

Slechts zes van de zeven shows staan overigens op de websites van Vonk en Afas Live, dit komt doordat de tickets van één van de shows (van 29 december om 13.30 uur) volledig via Albert Heijn gaan.

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.

Meer over