Extra voorstellingen In De Ban van Broadway

De zomerproductie In De Ban van Broadway is door een grote vraag naar kaarten verlengd. Tussen 24 augustus en 11 september worden extra voorstellingen gespeeldĀ in het DeLaMar Theater.

Redactie
'In De Ban van Broadway is een schot in de roos' Beeld Leo van Velzen
'In De Ban van Broadway is een schot in de roos'Beeld Leo van Velzen

De voorstelling met onder meer Tjitske Reidinga, Ellen Pieters en Peter Blok trok sinds de eerste try-out al 35 duizend bezoekers en kreeg lovende recensies. Joukje Akveld, recensent van Het Parool, gaf de voorstelling vier sterren: 'De sprankelende tekst, de visuele verrassingen, het sterke komediespel: zo, en precies zo heeft het DeLaMar haar zomerproducties bedoeld.'

De musical, geregiseerd door Pieter Kramer, gaat over twee diva's achter de schermen van een theater aan Broadway. Een beroemde actrice die haar houdbaarheidsdatum voelt naderen (Ellen Pieters) ontmoet haar grootste fan (Tjitske Reidinga), die gaandeweg niet het bedeesde provinciaaltje blijkt te zijn voor wie ze zich uitgeeft. Eerder speelde Loes Luca ook in de voorstelling, maar ze moest wegens gezondheidsklachten haar rol overdragen aan Ellen Pieters.

Lees onze recensie: Hilarische zomerkomedie In de Ban van Broadway is schot in de roos [+].

Meer over