Ernstige zorgen om vermiste meisjes Lisa (14) en Jaimy (15)

De politie maakt zich ernstige zorgen over twee meisjes uit De Meern en Vleuten. Ze werden afgelopen dinsdagavond voor het laatst gezien in een Utrechtse streekbus. Sindsdien ontbreekt ieder spoor van Lisa en Jaimy, die respectievelijk 14 en 15 jaar oud zijn.

'Hoewel er nog steeds geen informatie is dat de meisjes slachtoffer zouden zijn van een misdrijf, neemt de ongerustheid wel toe. Het uitblijven van informatie is gezien de leeftijd van de meisjes en de duur van de vermissing zorgelijk', aldus de politie zondag.

Ze heeft signalementen verspreid en roept mensen die de meisjes na dinsdag nog hebben gezien, op contact op te nemen via de opsporingstiplijn 0800-6070.

In een persbericht laat de politie weten dat Jaimy een normaal postuur heeft en ongeveer 1.60 meter lang is. Zij heeft zwart sluik gestyled haar met een scheiding in het midden, blauwe ogen en een blanke huidskleur. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een rode jas met bontkraag. Ze heeft een rode Samsonite koffer bij zich met kleding. Voor het laatst is ze gezien met bruine 'bag'-tas met grotere hengsels.

Lisa heeft een slank postuur en is ongeveer 1.70 meter lang
Zij heeft lang bruin haar en een litteken boven haar linker wenkbrauw. Op het moment van haar verdwijning droeg ze een zwarte winterjas met hoge pofkraag. Ze had een licht bruine bag tas met donkerbruine hengsels bij zich.

Meer over