Enorme boezem redt model bij autocrash

Het is niet alleen kommer en kwel met borstimplantaten. Althans, als het aan model Sheyla Hershey ligt. Dankzij haar aanzienlijke voorgevel kwam ze ongeschonden uit een autocrash. Volgens Sheyla was haar cup 38KKK de perfecte airbag.

Redactie

Zondag twee weken geleden, tijdens 'Super Bowl Sunday', begon de Mustang van Sheyla te slippen, waarna ze tegen een boom knalde. Ze droeg geen gordel, maar dat bleek in dit geval geen noodzakelijkheid. 'Mijn borsten hebben mijn leven gered', wordt Sheyla (32) geciteerd in Engelse populaire media. Hershey staat in het 'Guinness Book of World Records' genoteerd als de vrouw met de grootste implantaten. 'Het was een zwaar ongeluk en mijn borsten voelen beurs aan, maar ze zorgden zo dicht tegen het stuur wel voor de perfecte bescherming.'

Toen de politie ter plaatse was, werd het model nog wel op de bon geslingerd voor dronken rijden, maar Sheyla betwist dat ze onder invloed reed. Het in Brazilië geboren model stelt dat ze helemaal geen alcohol drinkt en dat ook de alcoholtest negatief was. Wel zou volgens haar de medicatie die ze gebruikt tegen depressie, hoofd- en rugpijn, voor verwarring kunnen zorgen.

Meer over