Echte kinderen van miljonair willen adoptie ongedaan maken

De kinderen van de multimiljonair John Goodman (48) stappen naar de rechter om de adoptie van zijn vriendin (42) ongedaan te maken. De steenrijke Goodman adopteerde haar in oktober 2011 om via haar bij zijn fortuin te kunnen komen, nu hij voor de rechtbank moet verschijnen voor doodslag. Zijn twee biologische kinderen zijn het hier echter niet mee eens.

Redactie
Een foto van Scott Wilson, de ingenieur die omkwam toen miljonair Goodman hem aanreed. Beeld ap
Een foto van Scott Wilson, de ingenieur die omkwam toen miljonair Goodman hem aanreed.Beeld ap

Goodman staat terecht voor doodslag op Scott Wilson, een 24-jarige man die hij vorig jaar aanreed toen hij stomdronken achter het stuur van zijn Bentley zat.

De vriendin Heather Hutchins kreeg meteen na de adoptie al een deel van het vermogen van 300 miljoen dollar uitbetaald. Volgens velen een geniale zet omdat Goodman zo zijn eigen financiële toekomst veiligstelt met het oog op het nakende monsterproces. Er hangt hem een celstraf van 30 jaar én een immense miljoenenboete boven het hoofd.

Goodmans biologische kinderen zijn echter niet blij 'met hun nieuwe zus' en de gedeelde erfenis. Ze dagen hun vader, eigenaar van de befaamde Polo Club Palm Beach, voor de rechter en hopen dat de adoptie alsnog wordt tenietgedaan. Het is echter maar de vraag of ze met argumenten als 'te laat op de hoogte gebracht van de adoptie' indruk zullen maken op de rechter.

Proces in maart
In februari 2010 ramde Goodman met zijn Bentley de auto van ingenieur Scott Wilson in een kanaal in Wellington (Florida). De man verdronk. Het proces tegen Goodman wordt in maart afgetrapt.

Goodman is een grote jongen in en rond Florida. Hij bezit de vermaarde Polo Club Palm Beach, waar in het verleden sterren als Prins Charles, Sylvester Stallone, Zsa Zsa Gabor en Charlton Heston over de vloer kwamen.

Meer over