Update

Dubbele neusbreuk Huntelaar

Klaas-Jan Huntelaar heeft gisteravond in de Europa League zijn neus op twee plaatsen gebroken. Dat heeft onderzoek in het ziekenhuis van Gelsenkirchen uitgewezen. De aanvaller van Schalke 04 is vannacht al geopereerd.

ANP/Redactie
null Beeld reuters
Beeld reuters

Huntelaar kwam bij het duel met AEK Larnaca uit Cyprus (0-0) in botsing met zijn ploeggenoot Joel Matip. Huntelaar spoedde zich naar het ziekenhuis in Gelsenkirchen. Schalke moest in de slotfase met tien man verder omdat alle wissels al waren gebruikt.

'Ik heb enorm veel pijn', aldus de Nederlandse international, die om kwart voor 2 's nachts het ziekenhuis mocht verlaten. Hij kwam tijdens de wedstrijd, die in 0-0 eindigde, in botsing met zijn ploeggenoot Joel Matip. Zijn neus bloedde hevig.

Huntelaar krijgt vandaag een masker aangemeten, maar is zondag voor het competitieduel met Hannover vrijwel zeker niet inzetbaar. Huntelaar heeft tien keer gescoord in elf wedstrijden. 'We zullen er alles aan doen om hem zo snel mogelijk terug in het team te krijgen', aldus technisch directeur Horst Heldt.

undefined

null Beeld getty
Beeld getty
null Beeld reuters
Beeld reuters
null Beeld getty
Beeld getty
null Beeld ap
Beeld ap
Meer over