Club Jack geeft voorproefje in Bijlmerbajes tijdens ADE

De nieuwe lhbti-vriendelijke club Jack opent pas eind dit jaar in Zuidoost, maar tijdens ADE geeft de club vast een voorproefje met een showcase in de Bijlmerbajes.

Het Parool
Voor de voormalige gevangenis tegen de vlakte gaat kan er eerst gefeest worden tijdens ADE. Beeld anp
Voor de voormalige gevangenis tegen de vlakte gaat kan er eerst gefeest worden tijdens ADE.Beeld anp

De showcase tijdens ADE moet de Amsterdamse clubganger vast kennis laten maken met de uitgaanservaring die Jack voor ogen heeft. Mede-oprichter Patricia: "Samen met de dj's en diverse artiesten gaan we een sfeer neerzetten die bezoekers straks ook van Jack kunnen verwachten."

De nieuwe club heeft voor de showcase onder andere Lady Starlight, Shinedoe, Black Asteroid en Lupe gevraagd te draaien en richt zich direct op een breed, openminded publiek. ''We zijn een club voor een lhbti-vriendelijk publiek, voor zowel jong publiek als ook degenen die al langer meegaan in de elektronische muziekscene.'

De plannen voor Club Jack werden bekendgemaakt tijdens de Canal Parade afgelopen augustus. Er wordt nu nog gewerkt aan het verbouwen van het voormalige kantoorgebouw aan de Hogehilweg. Naar verwachting opent de club eind 2017.

Showcase Club Jack
Zaterdag 21 oktober (13.00-23.00) €18,50
Bijlmerbajes

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.

Meer over