Channing Tatum bij première Logan Lucky in Amsterdam

De Amerikaanse acteur Channing Tatum brengt vrijdag 18 augustus een bezoek aan Nederland om zijn nieuwe film Logan Lucky te promoten.

ANP/BuzzE
Channing Tatum Beeld anp
Channing TatumBeeld anp

Tatum is aanwezig bij de Nederlandse première van de film in Pathé Tuschinski in Amsterdam, kondigt Dutch Filmworks aan.

Hij speelt de hoofdrol in de nieuwe misdaadkomedie van Steven Soderbergh en is tevens coproducent. Logan Lucky draait vanaf 24 augustus in de bioscoop.

Soderbergh regisseerde eerder Ocean's Eleven, Twelve en Thirtheen en Magic Mike. Logan Lucky is een actiefilm over de twee broers Jimmy (Channing Tatum) en Clyde Logan (Adam Driver), die een plan bedenken om een overval te plegen tijdens een autorace. Daarvoor schakelen ze de hulp in van kluiskraker Joe Bang (Daniel Craig) die ze eerst helpen te ontsnappen uit de gevangenis.

Het is niet voor het eerst dat Tatum een première in Amsterdam bijwoont. Eerder kwam hij met de gehele cast van Magic Mike XXL naar de hoofdstad en hoewel Tatum zijn wasbordje voor de verandering eens niet tentoonstelde, weerhield het de honderden meisjes die zich hadden verzameld, niet de oren van het hoofd te gillen.

Het is niet voor het eerst dat Tatum een premiere in Amsterdam bijwoont. Beeld Amaury Miller
Het is niet voor het eerst dat Tatum een premiere in Amsterdam bijwoont.Beeld Amaury Miller

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.

Meer over