Aangeboden door Carnero

Wat is dit?

'Carnero ...' is content gemaakt in opdracht van en betaald door een adverteerder, geproduceerd door de commerciële afdeling van DPG Media. De journalisten van Het Parool zijn hier niet bij betrokken.

Cantina de Carnero: genieten van de authentieke Mexicaanse keuken in je woonkamer

Het is niet niks om een nieuwe zaak te openen in deze onzekere tijden, maar voor sommigen is dat juist een deel van de uitdaging. Laat het over aan de mannen van Carnero om hun kans te grijpen en een nieuw restaurant te openen. De deuren van Cantina del Carnero mogen nog niet open voor het grote publiek maar dat betekent niet dat er niet genoten kan worden van de authentieke smaken van de Mexicaanse keuken. Als jij niet naar de Cantina kan komen, komt de Cantina naar jou.

Carnero
null Beeld

Cantina del Carnero is letterlijk het grote zusje van Carnero op de Albert Cuyp. Maar de vergelijking houdt op bij de naam en de keuken. In het Amstelkwartier draait het volledig om de culinaire ervaring. Het restaurant zou officieel op 23 oktober opengaan maar door de huidige situatie moest dat worden uitgesteld en over een andere boeg gegooid.

null Beeld

Diegenen die er graag op uit gaan en hun Mexican Street Food liever afhalen dan bestellen zijn welkom voor lunch en diner. Er is zelfs een heuse DIY-box die je instaat stelt je eigen taco’s samen te stellen. Het is het uitstapje waard omdat het de enige manier is om te genieten van hun huisgemaakte tortilla’s. Een unicum in Amsterdam. Daarnaast kan je eventjes genieten van de authentieke Mexicaanse geuren die je tegemoetkomen vanuit de open keuken.

null Beeld

Diegenen die hun Mexicaans liever bij de voordeur ophalen, kunnen zowel lunch als diner bestellen via de bekende bezorgdiensten. Het leuke aan Cantina de Carnero is dat het zich feilloos aan de situatie heeft aanpast. Het is nieuwerwets genieten van heerlijk verse gerechten in je huiskamer tot het weer in de Cantina kan! Bestel of bezoek hun website voor meer informatie.

De journalisten van Het Parool zijn niet betrokken bij en niet verantwoordelijk voor de inhoud van dit artikel.