Brand PSV-stadion treft seizoenkaarthouders

Door laswerk brak vorige week dinsdag brand uit bovenin de hoek van het stadion tussen de eretribune en de westzijde van het PSV stadion. Foto ANP Beeld
Door laswerk brak vorige week dinsdag brand uit bovenin de hoek van het stadion tussen de eretribune en de westzijde van het PSV stadion. Foto ANP

EINDHOVEN - Ongeveer tweehonderd vaste bezoekers van PSV kunnen door de brand vorige week op de tribune van het stadion zaterdagavond tijdens het competitieduel tegen Roda JC niet op hun eigen plaats terecht. Het herstelwerk is dan nog in volle gang, liet stadionmanager Frank Wijnveld donderdag weten.

De seizoenkaarthouders zijn geïnformeerd en krijgen een andere plaats in hetzelfde vak. Wijnveld legde uit dat door de brand stoeltjes, betonnen delen en brandwering vervangen moeten worden. De beschadigde stoelen zijn zaterdag nog niet vernieuwd.

Door levertijden is het werk voor het bekerduel tegen De Graafschap op 23 september ook nog zeker niet afgerond, kondigde Wijnveld aan. Het is nog niet bekend of het getroffen vak dan wel weer volledig in gebruik genomen kan worden.

Door laswerk brak vorige week dinsdag brand uit bovenin de hoek van het stadion tussen de eretribune en de westzijde van het stadion. (ANP)

Meer over