AZ gekoppeld aan 'PSV-beul' Valencia

AZ is voor de kwartfinale van de Europa League gekoppeld aan Valencia. Dat leverde de loting vandaag op. De wedstrijden in de kwartfinale worden op 29 maart en 5 april gespeeld. AZ begint met een thuiswedstrijd. De Spaanse club schakelde in de achtste finale PSV uit door thuis met 4-2 te winnen en in Eindhoven donderdag 1-1 te spelen. De wedstrijden in de kwartfinale worden op 29 maart en 5 april gespeeld.

Vreugde bij AZ na de uitschakeling van Udinese. Beeld afp
Vreugde bij AZ na de uitschakeling van Udinese.Beeld afp

AZ begint met een thuiswedstrijd. De Spaanse club schakelde in de achtste finale PSV uit door thuis met 4-2 te winnen en in Eindhoven gisteren 1-1 te spelen. De wedstrijden in de kwartfinale worden op 29 maart en 5 april gespeeld.

Mochten de Alkmaarders verder komen, dan volgt in de halve finale van het Europese bekertoernooi de winnaar van het duel tussen Atletico Madrid en Hannover 96. In dat geval begint AZ met een uitwedstrijd.

Klaas-Jan Huntelaar ontmoet met Schalke 04 in de kwartfinale het Spaanse Athletic Bilbao. Schalke 04 schakelde donderdag FC Twente uit. Ricky van Wolfswinkel en Stijn Schaars spelen met Sporting Lissabon tegen Metalist Charkov. De Portugese club speelt eerst thuis. De halve finales zijn op 19 en 26 april.

Meer over