Armin van Buuren kijkt uit naar show op Mysteryland

Armin van Buuren doet dit jaar geen Nederlandse festivals aan, maar voor Mysteryland maakt hij een uitzondering. Zijn laatste show op het festival in de Haarlemmermeer is inmiddels tien jaar geleden. "Heerlijk om na zo'n lange afwezigheid terug te zijn!"

Armin heeft er zin in. Beeld anp
Armin heeft er zin in.Beeld anp

Armin van Buuren wordt tijdens de aankomende editie van Mysteryland niet weggemoffeld in een druk blokkenschema: hij mag de eindshow van het festival verzorgen. "Ik heb er nog nooit afgesloten, dus dat maakt het extra bijzonder voor me."

Van Buuren is van plan er een grootse terugkeer van te maken: "We hebben in de afgelopen weken gewerkt aan een spektakel met vuurwerk, lasers en andere specials effects."

De organisatie van Mysteryland maakt bekend dat er dit jaar voor het eerst meer dan 100.000 bezoekers naar het festival komen. Die kunnen naast het spektakel van Van Buuren ook naar shows van Axwell /\ Ingrosso, Netsky (live), Broederliefde en Deadmau5.

Van Buuren heeft veel zin in het festival. "Ik kijk er nu al naar uit en vind het eigenlijk jammer dat het slechts éénmalig is. Maar ja, ook dat maakt Mysteryland uniek."

Mysteryland
Zaterdag 26 en zondag 27 augustus
Floriadeterrein

Wekelijks een overzicht van de nieuwste hotspots, uitgaanstips, films en restaurants in je mailbox? Schrijf je dan nu in voor de Stadsgids-nieuwsbrief van Het Parool.

Meer over