Armin van Buuren en Frank de Boer in College Tour

Dj Armin van Buuren en Ajax-coach Frank de Boer zijn komend seizoen te gast in een nieuwe reeks van College Tour. Dat liet de NTR donderdag weten. In het tv-programma mogen studenten gasten interviewen onder leiding van presentator Twan Huys.

redactie
Ajax-coach Frank de Boer Beeld ANP
Ajax-coach Frank de BoerBeeld ANP

De nieuwe serie van acht uitzendingen begint op 6 september met De Boer. Van Buuren, die tijdens de troonswisseling mocht draaien voor het nieuwe koningspaar en vijf keer is uitgeroepen tot 'Beste dj van de wereld', is te zien in de aflevering van 13 september. De overige gasten worden op 5 september bekendgemaakt.

College Tour baarde vorig seizoen opzien door een interview met de bekende crimineel Willem Holleeder. Andere gasten waren onder anderen Richard Gere, Johan Cruijff, Harry Mulisch en Desmond Tutu.

DJ Armin van Buuren draaide op de kop van het Java-eiland tijdens de rondvaart van de nieuwe koning Willem-Alexander Beeld ANP Kippa
DJ Armin van Buuren draaide op de kop van het Java-eiland tijdens de rondvaart van de nieuwe koning Willem-AlexanderBeeld ANP Kippa
Meer over