Weer meer kijkers voor De Luizenmoeder

De derde aflevering van AvroTros-serie De Luizenmoeder heeft opnieuw veel kijkers getrokken.

Het Parool
Jennifer Hoffman in de Luizenmoeder Beeld AvroTros
Jennifer Hoffman in de LuizenmoederBeeld AvroTros

Ruim 2,4 miljoen mensen stemden zondagavond af op NPO3 voor de serie die ouders en leraren volgt die over de hoofden van kinderen hun vetes uitvechten.

Daarmee keken één miljoen kijkers meer naar het programma dan een week eerder. Naar de tweede uitzending keken 1,39 miljoen mensen. Dat was al bijna 1 miljoen meer dan bij de eerste aflevering.

De afgelopen twee afleveringen vestigden bovendien heuse 'terugkijkrecords': nog nooit keken zoveel mensen uitgesteld naar een programma via Uitzendinggemist.nl.

Lubach
De eerste aflevering van het nieuwe Zondag met Lubach-seizoen trok zondagavond 1,13 miljoen kijkers, goed voor een zesde plek in de top 10 van best bekeken programma's van de zondagavond.

Ook de VPRO-serie Door het Hart van China van Ruben Terlou deed het met 1,28 miljoen kijkers goed. Na De Luizenmoeder waren het NOS Journaal en Studio Sport de best bekeken programma's.

Juf Ank

Ilse Warringa (42) is de ijzige Juf Ank in de populaire comedy, waaraan ze ook meeschreef. Ze deed van jongs af aan al mensen na, vertelde ze in een interview met Het Parool: 'Kampen was mijn Hollywood.'

Meer over