Vlaamse versie van Oh Oh Cherso de prullenbak in

Er komt geen Vlaamse versie van de kijkcijferhit 'Oh Oh Cherso'. Even leek het of het programma zou worden uitgesteld, maar bronnen binnen de Vlaamse Media Maatschappij zeggen nu dat het concept 'compleet de vuilnisbak' ingaat.

Redactie
De hoofdstad van Griekenland?!? Beeld
De hoofdstad van Griekenland?!?

Eerder deze week waren al hilarische castingvideo's voor het programma te zien, maar naar nu blijkt denkt de top van VMMa dat het programma het imago van zender 2BE schade kan toebrengen.

In de promofilmpjes presenteren de deelnemers zich als een stel niet al te slimme feestbeesten, die het in het Griekse Chersonissos op een zuipen en seksen zetten. Hoewel dat precies de strekking van het programma is, en in Nederland goed scoorde, lijken de Belgen nu terug te schrikken.

Om de ernst te onderstrepen zijn de promofilmpjes voor de Vlaamse variant van 'Oh Oh Cherso' al offline gehaald. De perspresentatie, die gepland stond voor morgen, gaat eveneens niet door. Medewerkers zouden zelfs de opdracht hebben gekregen alle 'Oh Oh Cherso'-materiaal dat nog online te vinden te verwijderen.

null Beeld
Meer over